Loading...
HOME 2017-06-18T01:32:04+00:00

Sudah bergenerasi, minyak warisan ini membantu melegakan dan menenangkan bahagian perut bayi selepas diurut lembut. Ramuan pati herba yang terpilih telah diformulasikan bagi memberikan kesan yang terbaik. Beberapa titik sudah cukup untuk membuatkan bayi anda kembali ceria!

Si manja anda sering meragam? Menangis tak henti? Sukar tidur lena?

Jangan risau! Minyak Tenang Anakanda kan ada! Dirumus dengan pati herba yang khusus untuk kegunaan bayi. Minyak yang tidak panas dan mempunyai bau yang menyenangkan ini mengandungi bahan-bahan bersifat “penenang”. Beberapa titisan sudah cukup untuk memberikan keceriaan kepada bayi anda! .

Kami bukan saja pakar dalam menyelesaikan masalah si manja meragam, malah boleh juga menolong si manja yang mengalami masalah kembung perut, selsema, batuk, sembelit dan masalah kulit. Agar bayi anda tidur, tenang lena sepanjang malam.

Kisah Ning Salmah

Rahsia 5 Generasi

PENAWAR TRADISIONAL TANPA UBAT

Lihat Video

Gabungan Herba Terpilih

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

Beli Sekarang

MINYAK KAYU PUTIH
EUCALYPTUS OIL

Membantu dengan kahak dan selsema dan mempunyai ciri-ciri antiseptik

MINYAK BUAH PALA
NUTMEG OIL

Melancarkan pencernaan dan mengurangkan angin/kembung

MINYAK CENGKIH
CLOVE OIL

Membantu sirkulasi darah dan masalah kulit

MINYAK DAUN PUDINA
PEPPERMINT OIL

Mempunyai bau yang menenangkan dan mempunyai ciri-ciri antibakterial

Apa kata pengguna?

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

post2 “Malam tadi dia demam teruk dan semput, tengah malam merengek dan sedikit meracau. Jadi saya sapukan Minyak Tenang pada dada, belakang badan dan kaki. Alhamdulillah lepas sapu, terus dia diam serta-merta sampai pagi.”
– Syed, Shah Alam

post2 “Nanti nak beli lagi Minyak Tenang ni! Thanks kenalkan minyak ni. Lepas Yusof pakai, tidur malam dia sudah tiada bunyi dan jarang dapat selesema. Batuk dan kahak pun alhamdulillah hilang terus! Dah tak mahu beli yang lain!”
– Aisha Nasruddin, Kuala Lumpur

post2 “Sejak anak dlm perut lg dh beli minyak ningsalmah ni. Mmg dh penah dengar kebaikan & khasiat minyak ni, so terjumpa kt baby expo trus beli, tak pilih jenis lain dh. Bila dh lahir setiap kali lepas mandi xpenah lupa utk sapu minyak ni kat kaki tgn & seluruh badan Dhuha. Alhamdulillah serasi minyak ni dgn dia, lawas, x kembung & x meragam.”
– Qistina, Kuala Lumpur

review1-compressor “Anak Ain kerap menangis kuat waktu Maghrib, bila Ain check perutnya kembung. Lepas Ain sapu Minyak Tenang di perut, tapak kaki dan belakang badan, dalam seminit tu dia burp sampai dua kali. Lepas tu dia terus berhenti menangis! Alhamdulillah, Ain makin jatuh cinta dengan Minyak Tenang ni. Sekarang anak Ain tidur tak terjaga-terjaga lagi.”
– Ain, Subang Jaya

Minyak Tenang Anakanda

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

Beli Sekarang

Anak senang, ibu tenang!

Dapatkannya sekarang! Kini anda boleh membeli Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah (100ml) dan PERCUMA travel bottle dengan menggunakan KAD DEBIT / KAD KREDIT!

Beli Sekarang